مبتکران صنعت سکویا

پارکت و لمینت

مبتکران صنعت سکویا

پارکت و لمینت

  • ۰
  • ۰

پوشش کف به دلیل مساحت بالا و سطح دید نسبتا وسیع و یکپارچه ای که در مقایسه با سایر مکان های منزل دارد از اهمیت بسزایی در دکوراسیون داخلی منزل شما برخوردار است. اهمیت این موضوع زمانی که به نقاط تقاطع کف با ادوات داخلی منزل مانند مبلمان توجه شود دو چندان خواهد بود. از انواع مختلف پوشش کف می توان به مواردی مانند:

1. پوشش کف سرامیک 

2. پوشش کف سنگ

3. پوشش کف پی وی سی یا کفپوش

4. پوشش کف چوب یا پارکت

5. پوشش کف hdf یا لمینت

اشاره کرد. استفاده از چوب در پوشش های کف با توجه به برخی خواص چوب مانند در دسترس بودن، شکل پذیری آسان، ضریب انتقال گرمای پایین و ... سابقه ای طولانی در مناسبات بشری دارد. استفاده از متریال های طبیعی در دکوراسیون داخلی سده حاضر با توجه صنعتی شدن جوامع و فاصله گرفتن زندگی شهری از محیط بکر طبیعی از استقبال چشمگیری برخوردار شده است.

در نوشته حاضر انواع پوشش های کف تمام چوب شامل پارکت های solid یا به اصطلاح پارکت های چوبی یک پارچه و پارکت های چوب مهندسی یا engineer wood ها خواهیم پرداخت.

انواع مختلف پارکت:

1. پارکت های چوب یکپارچه یا به اصطلاح solid wood

2. پارکت های چوب مهندسی یا به اصطلاح engineer wood

مقایسه بین پارکت چوب یکپارچه در مقابل پارکت چوب مهندسی:

پارکت های چوب یکپارچه در کل سطح مقطع خود به صورت همگون و یکپارچه از یک نوع چوب ساخته می شوند در حالی که پارکت های چوب مهندسی از چندین لایه چوبی با جنس های مختلف تشکیل می شوند.

به دلیل بالا بودن قیمت پارکت های چوبی یکپارچه و وجود برخی مشکلات مانند مقاومت پایین پارکت های چوبی در مقابل رطوبت و ... پارکت های چوب مهندسی به عنوان مورد جایگزین پارکت های چوب solid مطرح شده اند. سطح پارکت های چوب یکپارچه معمولا به صورت خام بوده و در محل پس از نصب عملیات ساب و لاک و پولیش بر روی سطح انجام می شود. این پروسه، ساب و لاک و پولیش چوب در محل، در کنار مزایایی مانند کم کردن احتمال ایجاد خط و خش بر روی پارکت حین فرایند حمل و نصب معایبی بزرگ نیز دارد. از جمله این معایب می توان به عدم امکان تعویض رنگ تنها یک بخش از پارکت (به دلیل عدم تطابق ساب و لاک و پولیش پا خورده با ساب و لاک و پولیش نو) در صورت صدمات احتمالی آتی اشاره کرد.

پارکت چوب مهندسی در مقایسه با پارکت های چوب طبیعی قدمت کمتری داشته و نوع صنعتی شده پوشش کف می باشد. 

ضخامت پارکت های چوب طبیعی با توجه به نوع تولید کارخانه های مختلف متفاوت بوده ولی در حالت کلی پارکت های چوب طبیعی ضخامتی بین 10 تا 15 میلیمتر داشته  و ضخامت  پارکت های چوب مهندسی در بازه ی 14 تا 18 میلیمتر می باشد.

سطح پارکت های چوب طبیعی قابلیت ساب خوردن به دفعات متعدد را دارد ولی در نقطه مقابل پارکت های چوب مهندسی با توجه به سطح رویه نازک تر دو الی سه بار قابلیت ساب خوردن را دارند.

 


  • ۹۷/۰۲/۰۳
  • پریسا پیران

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی